Connect2Match zet zich in
voor:

   - Stichting Verdad

   - Bestuurslid Humanitas
     (vrijwilligersorganisatie)

   - Stichting Opkikker

   - Stichtingjannesslutter.nl

 

 

Human Capital

Connect2Match Human Capital heeft als doel de waarde van de mensen, in algemene zin, te analyseren. Door 'Mens tot mens" gesprekken streven we ernaar om onder andere het volgende: de juiste medewerker op de juiste plaats binnen uw bedrijf, de medwerker op een ‘hoger level’ te krijgen, patronen te doorbreken, uit de comfort zone krijgen, grenzen verlegend durven zijn om zo dichter bij een eigen 'ik' te komen en  DOEN wat bij de persoon PAST!

Hoe?
TSI-assesments
is bewezen, betrouwbaar en valide, praktisch en handzaam. Gebaseerd op jarenlange management development ervaring. En de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag, mens en werkomgeving.

Dit inzicht is een voorwaarde voor het laten slagen van elk doelgericht coachings-, ontwikkel- of verandertraject. De TSI-tools worden bijvoorbeeld ingezet bij:

  • performanceverbetering van individuen en teams
  • loopbaanbegeleiding
  • terugdringen van verzuim
  • beoordelingstrajecten
  • bemiddeling en mediation
  • organisatieontwikkelingen
  • werving- en selectievraagstukken
  • outplacement en re-integratie

De tools helpen u om het beste in mensen naar boven te halen.
Zodat zij met plezier, overtuiging en zelfvertrouwen hun werk kunnen doen. Goed voor hen, goed voor de organisatie, bevredigend voor u.

Werkwijze
Tijdens onze gesprekken komt onder andere aan bod, de respondent staat centraal: Wat wil ik? En wat past (van nature) bij mij op het gebied van ondere andere mijn loopbaan en werkzaamheden in mijn functie? Waar ligt mijn kracht? Alsook, waarom reageer ik op een bepaalde manier als ik onder druk sta? En hoe fungeer ik in teamverband en mijn collega's? Past de huidige functie bij mij?

Wij geven u graag handvatten om meer inzicht in uzelf te krijgen. Dit doen wij onder andere aan de hand van het instrument van TTI Insight Succes Persoonlijke Stijl & Motivatie, Persoonlijke kwaliteitsscan, Gedrag analyse of Drijfveren analyse. Het is een zeer interessant instrument, waarin we samen in een korte tijd een analyse van uw huidige situatie en wensen gerapporteerd krijgen met o.a. een beschrijving Waarom doet u uw dingen doet op een bepaalde manier, Hoe reageert u onder druk op uw werk (en eventueel ook privé)? En Wat drijft u? Waar krijgt u energie van? Enzovoort. Korte uitleg over de Persoonlijke Stijl &Motivatie analyse en onze aanpak hoe we te werk gaan.

Inzichten van een analyse:

Focus aanbrengen. Wat wil ik? Wat kan ik? Wat voor vaardigheden en talenten heb ik en hoe kan ik die het best verder ontwikkelen?

Het ontmantelen van uw beperkende overtuigingen. De gedachtes die u in de weg zitten en die u tegenhouden bij het doen van dingen die u het liefst doet.

Het aanscherpen van uw persoonlijke competities. U kunt denken aan zaken als, de regie nemen over uw eigen leven, zelfredzaam worden en blijven, hoe richt ik mijn leven in?

Balans werk – privé. Niet altijd even makkelijk om te realiseren. Soms lijkt het wel alsof het werk nooit klaar is. Hoe doet u dat? Hoe zorgt u er voor dat u tijd overhoudt voor uw vrienden, familie en eventueel sportactiviteiten? Samen zoeken we naar een goed evenwicht.

Geïnspireerd? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!